Samenwerking gebiedsmakelaar gestopt

Home / nieuws / Samenwerking gebiedsmakelaar gestopt

Samenwerking gebiedsmakelaar Mechteld Geesing beëindigd

De samenwerking tussen Tubbergen Bruist en onze gebiedsmakelaar Mechteld Geesing is beëindigd. De reden hiervoor is dat de vertrouwensrelatie tussen Mechteld en Tubbergen Bruist niet meer te herstellen is. Hier is inmiddels ook met haar werkgever, Kienhuis Bouwmanagement, over gesproken. Gezamenlijk is geconcludeerd dat er voor deze opdracht geen basis meer is om verder te gaan.

De vertrouwensbreuk is ontstaan na de rondvraag in een vergadering van Tubbergen Bruist twee weken geleden. Daar ontstond een gesprek over privéactiviteiten van Mechteld in de media. Er werd gevraagd of Mechteld voorbereid was op eventuele opmerkingen hierover en of dit ook gevolgen kon hebben voor Tubbergen Bruist. We besloten dat dit verder een privézaak van Mechteld is en hebben in goede verstandhouding de vergadering afgesloten.

Kort daarna bleek dat Mechteld de media heeft opgezocht over ons gesprek. Daarin werden wij onjuist en buiten de context van het gesprek geciteerd, waardoor het dorp en de gemeente Tubbergen in een negatief daglicht zijn gesteld. Dat vinden wij jammer en geheel onnodig. Zo gaan wij in Tubbergen niet met elkaar om. Het is nu ondenkbaar dat Mechteld weer voor ons aan de slag gaat.

Tubbergen Bruist is een samenwerking tussen de gemeente, ondernemers en inwoners van Tubbergen.